Poul Grønhøj

Poul Grønhøj er klubbens chefinstruktør. Poul har i mere end ti år trænet og undervist i Jiu-jitsu og har bl.a. undervist i både Taastrup og Roskilde, og underviser nu i Ishøj og Haslev.

Poul begyndte sin kampsports karriere for mere end 25 år siden, og har i tidens løb stiftet bekendtskab med både boksning, karate, kung fu og taekwondo, før han til sidst landte på Jiu-jitsu. Udover at være en dygtig og flittig instruktør, er Poul også selv aktiv i træningen. Det er derfor meget normalt, at Poul også selv deltager i træningen, når han underviser. Poul træner med både nybegyndere og de mere erfarne medlemmer.

Poul er kendt i de danske kampsports kredse, og har i en årerække siddet som medlem af DGI’s Kampidræts Landsudvalg. Herudover er han anerkendt på tværs af klubber og stilarter, for sin høje tekniske standard.

Udover at træne og undervise i jiu jitsu, dyrker Poul også iaido. Iaido er kunsten at trække et sværd, og dette underviser han også i for de højere graduerede i både Ishøj og Haslev.

Frank Rützou

Frank Rützou startede til Jiu-jitsu I Haslev tilbage i folkeskolen, og fik efter 2 års træning det grønne bælte, men stoppede pga. en for travl hverdag, med skole, andet sport og fester.

Men efter 20 års pause kom lysten tilbage, og Frank fandt ud af at man heldigvis stadig kunne træne Jiu-jitsu i Haslev.
10 år er gået siden da, og Frank har nu opnået det sorte bælte (1.dan), og er assisterende instruktør på voksenholdet i Haslev Jiu-jitsu.

Thomas Henschel

Thomas startede til Jiu-jitsu i slutningen af 2010 efter 35 år med håndbold. Efter de mange års håndbold kunne benene ikke mere. Thomas havde dog stadig lyst til at bruge sin krop og at få pulsen op.

Efter 4½ år (juni 2015) opnåede Thomas det sorte bælte (1. dan). Siden september 2013 har Thomas været assisterende instruktør på børneholdet i Haslev Jiu-jitsu.

Thomas har også tidligere dyrket BJJ