Historie

Haslev Jiu-jitsu er opstået som en udviddelse af Ishøj Budoklub, med mange af de samme instruktører og medlemmer. Historien for de to klubber er derfor meget tæt knyttet, og vi har derfor her valgt at angive historien for Ishøj Budoklub indtil vi får skrevet lidt mere om Haslev.
Ishøj Budo Klub blev stiftet d. 12 januar 1993 af Jan Sell. Klubbens formål er at udbrede kendskab til, og færdighed i selvforsvar,Ju-Jitsu og beslægtede budoformer, samt styrke det sociale fællesskab mellemmedlemmerne.
Konkurrencer er ikke noget vi normalt deltager i, da der er meget få af disse indenfor vor idræt, men klubben har da deltaget et par gange i landsmesterskab i selvforsvar inden for DGI og har både opnået guld-, sølv-, og bronzemedaljer. Herudover har vi også enkelte medlemmer som deltager i konkurrencer udenlands, hvor der både er opnået sølv- og bronzemedaljer.

 
Forbund
Organisatorisk er klubben tilsluttet Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) hvor vi nyder godt af deres mange kursustilbud, herunder instruktørkurser. Endvidere er klubben tilsluttet World Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu Federation, hvor vi har et rigtigt godt samarbejde med Soke, Jan Erik Karlsson, 10. Dan  fra Lunds Jujutsuskole i Sverige.
Endvidere har vi et rigtigt godt og givende samarbejde med andre Ju-Jitsu klubber i Danmark, Tyskland og England.

 

Hvor træner Haslev Jiu-jitsu

Indmelding

Udfyld indmeldelsesblankt og aflever den i klubben